Villaveijarit kirja

19.02.2021 | Kirjan julkaisu, Yleinen | 0 Kommenttia

Ilokseni voin kertoa, että kesällä ilmestyy ihka ensimmäinen Villaveijarit-kirja!

Johdannosta poimittua:

Villaveijarit seikkailevat ja puuhastelevat omassa pienessä maailmassaan. Mielikuvituksellinen satumaailma mahdollistaa hiiren, mäyrän ja ketun ystävyyden, ja sallii erilaiset epäloogisuudet kiehtovalla tavalla. (Kuten hiiren ja mäyrän samankokoisuus)

 Villaveijareille perhe ja ystävät, sekä yhteisöllisyys ovat tärkeitä arvoja. He kunnioittavat perinteitään ja juuriaan. Suomalaiset perinteet näkyvät vahvasti Villaveijareiden elämässä.

Erilaiset luonteenpiirteet tekevät Villaveijareista rakastettavan inhimillisiä. He iloitsevat pienistä asioita ja muistuttavat meitä siitä, että tavalliset puuhastelut ja askareet yhdessä perheen ja ystävien kanssa ovat arvokkaita.

Villaveijarit -kirjan ensiteos on ”Villaveijarit Retkikirja” ja se kertoo hiiriperheen tyttären Hilman ja perheeseen pienenä adoptoidun Olli näädän seikkailuista ystäviensä Kalle ketun, mäyräveljesten Mikon ja Maurin kanssa. Kirja kuvaa Hilman päiväkirjaan kirjoittamistansa muistoista. Näin sain koosteen Villaveijareiden retkistä eri vuoden aikoina.

Villaveijarit-kirja on koko perheen kirja. Vanhemmille ja isovanhemmille tarinat avaavat tien lapsuuden muistoihin ja elämään ”ennen vanhaan”. Lapsiin vetoavat kiehtovat kuvat yksityiskohtineen ja satumaailma, missä metsäneläimet seikkailevat ja elävät kuin ihmiset. Ystävysten ja perheenjäsenten arkiset puuhat ovat helposti samaistuttavia ja opettavaisia.

Toiveeni on, että Villaveijarit toimisi hyvän mielen lähettiläinä tässä ajassa ja tarinoiden lukeminen olisi rauhoittava elämys kiireisen arjen keskellä.

Kustantajana toimii Readme.fi.

Ensimmäiseen kirjaan halusin tuoda Villaveijareiden seikkailut ja retket eri vuodenaikoina. Käytin kirjassa viime kesästä tähän päivään kuvattuja materiaaleja ja tein tarinan niiden pohjalta. Syntyi kirja, joka kertoo Villaveijareiden retkistä Hilman kirjoittaessa päiväkirjaa. Ensimmäisen kirjan tekeminen on ollut jännittävää, haastavaa ja välillä tuskallistakin! Paine onnistua on suuri ja mielessä pyörii jo seuraavien kirjojen visiot vahvana! Jänniä aikoja eletään, kun yksi isoista unelmistani on käymässä toteen!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

women's black crew-neck top

Tervetuloa Villaveijareiden maailmaan!

Hei! Olen Annika Laarko, Villaveijareiden tekijä. Olen myös perheenäiti, vaimo ja yrittäjä. Tässä blogissa kerron enemmän myös itsestäni ja työstäni Villaveijareiden parissa. Näiden nettisivujen kautta voit lukea uusimmat artikkeli-kirjoitukset ja pääset myös verkkokauppaan tutustumaan ja tilaamaan tuotteita, sekä facebookin Villaveijarit-sivuille lukemaan uusimmat tarinat! 

Kiitos että vierailet sivuillani!

                                                                                         -Annika Laarko

Ota yhteyttä!

Annika Laarko
045 630 4420
annika.laarko@gmail.com