Uusia kortteja myynnissä!

11.07.2022 | Yleinen | 0 Kommenttia

Teetin 15 eri kuvasta uusia kortteja. Ne ovat nyt myynnissä verkkokaupassani, joten käyhän katsomassa valikoima!

Uutuutena 11 kortissa on runoilija Ulla Köhlerin runo/värssy. Kysyin Ullalta halukkuutta runoilla kortteihini värssyn/runon ja hän suurena hiirifanina innostui heti! Hän on itse kirjoittanut jo 4 hiirirunokirjaa Metsähiiri Apodemuksesta. Olen iloinen yhteistyöstämme!

Tämä on yksi alkukesän lempikuvistani, josta teetin kortteja. Runo Ulla Köhler.

Muutoksia verkkokauppaan

Tein vähän muutoksia Holvin verkkokaupassa, kun ongelma on ollut postimaksumäärityksissä. Ohjelman asetuksissa määritellään vain yksi summa postimaksuille, oli tilaus suuri tai pieni. No, ymmärrätte varmasti, että kirjan postitusmaksu on suurempi kuin esim. 5 korttia. Ratkaisin asian nyt niin, että sisällytin kirjan hintaan postitusmaksut, eikä niitä lisätä enää erikseen lähetykseen. Postituskulu muissa yksittäisissä tuotteissa on 3,90e, joka lisätään tilauksen loppusummaan.

OSTA ENEMMÄN, MAKSA VÄHEMMÄN

Mutta koska pienissä tilauksissa postituskuluihin riittää 1,95e, tein sitä varten erikseen PAKETTITARJOUS KATEGORIAN. Eli 2 erilaista pakettitarjousta, joihin lisäsin postimaksut suoraan pakettiin. Nyt on tarjolla 5 kortin pakettitarjous: 8e+1,95e postituskulut, sekä 10 kortin pakettitarjous: 17e + 3,90e postituskulut. Huom! Näissä tilauksissa saat alennusta korteille myös, joten tätä kannattaa käyttää! Näihin saat valita mieleiset kortit itse ja ilmoittaa ne tilauksen yhteydessä esitettävään kenttään. Näin pystyy vaikuttamaan eri kokoisiin lähetysten postitusmaksuihin.

Vielä puuttuu osio ”nouto, ei postituskuluja”, jollaista Holvin verkkokaupan asetuksissa ei ole. Pitänee paikanpäältä noutajien tehdä ilmeisesti tilaus sähköpostin kautta, ja maksu sähköpostissa ilmoittamalleni tilille, jonka annan maksamista varten.

Nämä löydät kategoriasta ”pakettitarjoukset”.
uudet kortit

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

women's black crew-neck top

Tervetuloa Villaveijareiden maailmaan!

Hei! Olen Annika Laarko, Villaveijareiden tekijä. Olen myös perheenäiti, vaimo ja yrittäjä. Tässä blogissa kerron enemmän myös itsestäni ja työstäni Villaveijareiden parissa. Näiden nettisivujen kautta voit lukea uusimmat artikkeli-kirjoitukset ja pääset myös verkkokauppaan tutustumaan ja tilaamaan tuotteita, sekä facebookin Villaveijarit-sivuille lukemaan uusimmat tarinat! 

Kiitos että vierailet sivuillani!

                                                                                         -Annika Laarko

Ota yhteyttä!

Annika Laarko
045 630 4420
annika.laarko@gmail.com