Yksi unelmistani on toteutumassa!!

27.04.2021 | Kirjan julkaisu, Yleinen | 5 Kommentit

Jänniä aikoja eletään! Ensimmäinen Villaveijarit kirja on loppusuoralla, viimeisiä silauksia ennen painoa. En olisi vuosi sitten uskonut, että haaveeni Villaveijarit kirjasta toteutuu vuoden päästä! Tänään lähetin johdannon ja sitä kirjoittaessani palasin jälleen asian ytimeen, siihen miten kaikki alkoi ja miten Villaveijareista tuli Villaveijareita.

Mieleni pursuaa uusia ideoita myös seuraaviin mahdollisiin Villaveijarit kirjoihin. Haaveenani on kokonainen kirjasarja! Toivon todella, että Villaveijarit löytäisivät paikkansa suomalaisten sydämissä ja tulisivat tunnetuksi laajalti.

Hyvän mielen Villaveijarit

On ollut ihana lukea seuraajien kommentteja Facebookissa julkaistujen tarinoiden perässä. Ne ovat rohkaisseet ja kannustaneet tällä tiellä. ”Hyvän mielen Villaveijarit” on ollut hyvin yleinen toteamus ja saanut myös minut hyvälle mielelle. Vuorovaikutus on palkitsevaa ja se on tehnyt työstäni merkityksellistä. Ilon ja hyvän mielen jakaminen Villaveijareilla on itselleni suuri ilo!

Aloittelevan yrittäjän haasteita

Aloittelevana yrittäjänä kipuilee niin monen haasteen edessä. Voi kun voisin olla vain luova sisällön tuottaja ja joku muu huolehtisi kaikista muista asioista! Minulla on diagnosoitu ADHD, joka osaltaan on vahvuuteni, mutta se tuo myös haasteita matkalle. Välillä virallisten asioiden hoitaminen on tuskallista ja epämieluisiin asioihin motivoituminen on todella haasteellista. Onneksi minua on siunattu miehellä, jolla ei ole samoja haasteita kuin minulla ja hän pystyy auttamaan minua. Muistutan itseäni usein siitä, että opettelen vielä asioita ja olen matkassani vielä alussa. Keskeneräisyyden sietäminen on joskus vaikeaa, mutta on helpottavaa ajatella elämää matkana ja ymmärtää ajanjakso jossa elää. Paljon on opeteltavaa ja monet asiat oppii vastoinkäymisten ja kantapään kautta. Olen oppinut näkemään asioissa valoisat puolet ja se on kantanut eteenpäin.

Postikortteja

Nyt on ensimmäiset Villaveijari-tuotteet saatu myyntiin, eli postikortit! Kuviani ihastellaan paljon ja ne ovatkin täynnä tunnelmaa ja elämää! Villaveijarit postikortit ovat myynnissä Holvin verkkokaupassa ja sinne on linkki ”Tuotteeni” sivulla. Myös kirjaa on tulossa sinne myyntiin, kunhan se valmistuu julkaistavaksi.

Haen yritykselleni vielä suuntaa ja katson mihin suuntaan aukeaa ovia. Joka tapauksessa, tavoitteeni on elättää itseäni ja perhettäni Villaveijareilla kirjailijana, kuvittajana ja erilaisilla Villaveijarit oheistuotteilla. Mieli avoinna, luottavaisena ja uteliaana katson mihin tieni vie.

5 Kommentit

 1. Kikka N

  Onnittelut🌹 uusista🐁🐀 sivuista ja Onnea kirjaprojektiin📚

  Vastaa
  • Annika Laarko

   Kiitos Kikka! <3

   Vastaa
 2. Sinikka

  Niin ihania tarinoita ja kuvia. Piristää tässä kaamoksen tullessa

  Vastaa
  • Annika Laarko

   Kiitos, ihana kuulla!

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

women's black crew-neck top

Tervetuloa Villaveijareiden maailmaan!

Hei! Olen Annika Laarko, Villaveijareiden tekijä. Olen myös perheenäiti, vaimo ja yrittäjä. Tässä blogissa kerron enemmän myös itsestäni ja työstäni Villaveijareiden parissa. Näiden nettisivujen kautta voit lukea uusimmat artikkeli-kirjoitukset ja pääset myös verkkokauppaan tutustumaan ja tilaamaan tuotteita, sekä facebookin Villaveijarit-sivuille lukemaan uusimmat tarinat! 

Kiitos että vierailet sivuillani!

                                                                                         -Annika Laarko

Ota yhteyttä!

Annika Laarko
045 630 4420
annika.laarko@gmail.com